FANDOM


VegjeKëngët: Edicioni i Kolektorit is the Albanian-language edition of the first version of Hits Vegetais Vol. 1, released in 2006.

TracksEdit

 1. Këngë Temë (VeggieTales Theme Song)
 2. Hamburger me Djath (His Cheeseburger)
 3. Kënga e Lepur (The Bunny Song)
 4. Beteja Nuk Është e Jona (The Battle is Not Ours)
 5. Valle e Kastravec (Dance of the Cucumber)
 6. Çohem! (Stand Up!)
 7. Kënga e Mirënjohjes (Thankfulness Song)
 8. Mendo për Mua (Think Of Me)
 9. Beteja Nuk Është e Jona (prelud) (The Battle Prelude/Tell Me Why)
 10. Unë e Dua Buzët e Mia (Love My Lips)
 11. Mirëmëngjesi, Xhorxh (Good Morning George)
 12. Qentë e Humbur (Lost Puppies)
 13. Edhe Gjëra të Mëdha (Big Things, Too)
 14. Dashuria e Rrezikuar (Endangered Love)
 15. Çfarë Kemi Mësuar (What We Have Learned)
 16. Zërat dhe Muzika (Karaoke versions)

TriviaEdit

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.