FANDOM


VegjeKëngët: Edicioni i Dytë i Kolektorit is the Albanian-language edition of the second version of Hits Vegetais Vol. 1, released in 2008.

TracksEdit

 1. Këngë Temë (VeggieTales Theme Song)
 2. Dyqani i Artikujve (Stuff Mart Rap)
 3. Kënga e Mirënjohjes (Thankfulness Song)
 4. Hamburger me Djath (His Cheeseburger)
 5. Kënga e Buallit të Ujit (The Water Buffalo Song)
 6. Kënga e Furçë Flokëve (The Hairbrush Song)
 7. Dua të Kërcej (I Want to Dance)
 8. Valle e Kastravec (Dance of the Cucumber)
 9. Unë Mund të Jem Miku Yt (I Can Be Your Friend)
 10. Unë e Dua Buzët e Mia (Love My Lips)
 11. Duaje të Afërmin Tend (Love Your Neighbor)
 12. Një në Një Milion (One in a Million)
 13. Çfarë Kemi Mësuar (What We Have Learned)
 14. Zërat dhe Muzika (Karaoke versions)

TriviaEdit

 • Just like VegjeKëngët: Edicioni i Kolektorit, all of the song titles are translated from the American version.
  • However, Stuff-Mart Rap is an exception, because uses a different translation.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.